TRADITIONEL EUROPÆISK MEDICIN

TEM

VARMETERAPI - FANGO OG INFRARØD

Varmeterapi

Bestil tid

Åbningstider:

Tirsdag 10-12:00 og 14-18:00 
Onsdag 14-18:00 
Torsdag 10-12:00 og 14-18:00
Eller efter aftale


Bestil tid på telefon 74 66 96 96.
Vi tager telefonen alle dage.

OBS Vi tager desværre ikke Dankort. 

Nyhedsbrev

Få info om aktiviteter, inspiration til dit helbred og tilbud kun til medlemmer

 

Følg os her

Med 30 års erfaring i bagagen, har Klovtoft Kurklinik stor erfaring og ekspertise, og søger at hjælpe mennesker ud fra et holistisk perspektiv. Læs mere om vore behandlingsformer ovenfor.  

Det er målet, at lokalisere og behandle ÅRSAGEN til problemer i muskulatur, knogler, smerter i ryg og led, nerver, organer, lymfesystem, hjerte-kar systemet, kronisk astma og bronkitis, hovedpine og migræne samt forstyrrelser i fordøjelsessystemet, for hermed at afhjælpe symptomer.

Det er ligeledes målet med behandlingen, at aktivere og understøtte kroppens egne helbredende kræfter.

Ved at fokusere på at finde og behandle årsagerne, er kroppen ofte selv i stand til at regulere og genfinde sin ligevægt.

 

TEM - Traditionel Europæisk Medicin

Den traditionelle europæiske medicin har en 2500 år lang tradition, er stærk forankret i vores historie og kultur, og omfatter både forebyggelse og heling.Kendte navne i løbet af historien var Paracelsus, Hildegard von Bingen og Sebastian Kneipp.
TEM betragter mennesket som en unik helhed, der også rummer den øjeblikkelige livssituation og de tanker, der optager det enkelte menneske.
Udfra omfattende behandlingsmuligheder tilrettelægges et individuelt behandlingsforløb, der integrerer og aktiverer de selvhelbredende kræfter i behandlingen.

  • manuel terapi & osteopati
  • kurmedicin & Kneippmedicin
  • sportsmedicin og idrætsskader
  • traditionel europæisk medicin

 

Varmeterapi - Fango pakninger og infrarød lys

I kurklinikken anvendes hovedsaglig 2 former for varmeterapi. Infrarød lys og Fangopakninger.
Varmeterapien anvendes hovedsaglig ved smerter i bevægeapparatet.Den afgørende virkning er, at varmen afslapper muskulaturen, øger stofskiftet og i det opvarmede område øges iltoptagelsen og dermed optagelsen/ udskillelsen af næringsstoffer.

Fangopakninger består af knust lavasten og parafin

 

 

Lige inden du smutter

Vi vil gerne holde dig opdateret i vinterhalvåret med jævnlige events, der har relation til natur, sundhed, velvære og ernæring.

Følg årets gang i Barfodsparken og Kurklinikken, ved at tilmelde dig her. Din tilmelding bliver registreret, så snart du bekræfter via den email vi sender dig.