Barfodspark
Opdag - Oplev - Slap Af
Der er mange grunde til at besøge os i Klovtoft Barfodspark. En af dem er naturligvis at gå barfodet rundt i Parken.
Kurklinik
Historien 1989 til nu
I det sydlige Danmark, mellem Vesterhavet og Østersøen, ligger den gamle landsbyskole i Klovtoft, omgivet af et 3 ha stort blandet skovområde.
Reiner Wieben
Behandler for komplimentær medicin
Mit mål som fysioterapeut og Kurmediciner er at finde årsagen til dine smerter/problemer og målrettet og effektivt at behandle disse.

 

 Nye regler for besøg i Barfodsparken.

HUSK - at informere dig vedr. de begrænsede bookingstider.

Book din tid senest dagen før dit besøg - med bekræftelse på din booking kan du besøge os.
Antal af besøgende er stadig begrænset i alle tidsrum.

Du skal altid booke dit besøg på vores hjemmeside www.kurklinik-barfodspark.dk
For at beskytte dig og andre har vi brug for dit navn og telefonnummer.

Du kan planlægge 2 timer til dit besøg. Følgende besøgstider kan bookes Tirsdag - Søndag:

MANDAG LUKKET

Book kl.10.00 til 12.00
Du skal ankomme kl 10

Book kl.12.00 til 14.00
Du skal ankomme kl 12

Book kl.14.00 til 16.00
Du skal ankomme kl 14

Book kl.16.00 til 18.00
Du skal ankomme kl 16

Parken er begrænset til 10 gæster, og vores pjece viser at området er ensrettet.
Grupperindtil 10 personer kan leje vores park for 500,- kr pr. time fra kl. 18.00

Vi værdsætter vores sundhed – Pas godt på hinanden.

Med venlig Hilsen

 Reiner Wieben
Klovtoftvej 32
Booking af Barfodsparken

 

Opmærksomhed på din tur gennem Klovtoft Barfodspark
både vinter, forår, sommer og efterår.

”Waldbaden” - ”at skovbade”, består grundlæggende af en langsom gåtur gennem parken, som varer mindst to timer. Lad telefonen være slukket, så du helt kan have din opmærksomhed i nuet i omgivelserne. Det Japanske udtryk ”shikan schouyou” betyder nogenlunde oversat: intet andet end slendre, hvilket vi sjældent gør, men som kan være af særligt velgørende karakter.

Mærk hvordan dine fødder berører Jorden. Musklernes bevægelser. Den konstante balance og kroppens nye form for balance. Mærk efter i kroppen, om der er noget der føles stift eller smertende, og forsøg så bevidst at slappe af i disse områder.

Vær bevidst omkring dit humør og din sindstilstand. Hvordan reagerer min krop, rolig eller urolig, koncentreret eller ukoncentreret og hvor er mine tanker?

Vær opmærksom på denne tilstedeværelse her og nu, hvad ser mine øjne, hvad lugter min næse, hvad hører mine ører og hvad føler min hud.

Gå så stille som muligt og nyd de vidunderlige omgivelser.

Lad nu din opmærksomhed vandre fra fod til hoved. Begynd ved fodleddet, derefter op til knæet, hoften, bækken, ryggen, bryst, skuldre, armene, nakken og slut til sidste ved hovedet.

Dette er en måde at ”skovbade” i Barfodsparken.

Ambulant Kurklinik

Hvordan arbejder jeg ?

Billede 13Mit mål som fysioterapeut og Kurmediciner er at finde årsagen til dine smerter/problemer og målrettet og effektivt at behandle disse.

Jeg arbejder helhedsorienteret, med den viden jeg har fået gennem min uddannelse og videreuddannelse med vægt på manuelle terapi.DSC00700
Ved neuromuskulære problemer, som omhandler nerver og muskler, kan forsigtig manuel terapi hjælpe. Specialiseringen inden for den manuelle terapi, tager højde for personligheden af den patient der behandles. Dialogen mellem patienten og mig er derfor en vigtig del af forløbet. I løbet af den manuelle behandling anvender jeg mauelle teknikker og øvelser for at lindre bevægelsesapparatets smerter/problemer, og disse øvelser giver jeg patienten med som ”hjemme-opgave”.

Gennem 45 års praksis-erfaring er mine vigtigste behandlingformer manuel terapi og manuel lymfedrænage. Disse suppleres i nogle tilfælde med varmebehandling i form af varmluft eller Fango pakninger.Billede 11

For at gøre opholdet i min ambulante kurklinik så behagelig som muligt, videregiver jeg informationer om behandlingsforløbet til patienten.

Priserne i klinikken ligger mellem 300 og 500 kr. pr. behandling.

Billede 12Jeg gør opmærksom på, at har du bestilt tid til behandling, og du bliver forhindret, skal du senest dagen før aflyse din tid.
Aflyses tiden ikke, pålægges et gebyr.

I mine år har videnskaben, ud fra erfaringsmedicinen, udviklet helt nye behandlingsmetoder, som kigger på hele mennesket.

Med den blide manuelle terapi, som har været min foretrukne terapiform, i over 30 år i Klovtoft kurklinik, finder vi også en plads i det moderne fysiske behandlingssystem.

Klovtoft Kurklinik og Barfodspark, er for mig ikke kun et arbejdssted. Det er et sted hvor min krop, sjæl og ånd kan leve, arbejde og udvikle sig i harmoni, til glæde for mennesker, dyr og natur.

 Kontakt

Telefon: +45  74 66 96 96
Email: info@kurklinik-barfodspark.dk

Booking af Barfodsparken