Barfodspark
Opdag - Oplev - Slap Af
Der er mange grunde til at besøge os i Klovtoft Barfodspark. En af dem er naturligvis at gå barfodet rundt i Parken.
Reiner Wieben
Historien 1989 til nu
I det sydlige Danmark, mellem Vesterhavet og Østersøen, ligger den gamle landsbyskole i Klovtoft, omgivet af et 3 ha stort blandet skovområde.
Kurklinik
Klinik for komplimentær medicin
Mit mål som fysioterapeut og Kurmediciner er at finde årsagen til dine smerter/problemer og målrettet og effektivt at behandle disse.

 

Meditation i Klovtoft Barfodspark.

At meditere i naturen er endnu en mulighed for at forstærke virkningen af omgivelserne på din krop og sjæl.
Meditation og opmærksomhed egner sig fortrinligt til at lade sjælen komme til ro, idet vi ofre det nuværende øjeblik vores fulde opmærksomhed. Det betyder ikke nødvendigvis at man skal tømme hovedet, men bare være opmærksom og bring opmærksomheden tilbage hvis den begynder at drive af sted.
1.Udsøg dig en bekvem plads i parken.

2. Luk enten øjnene eller ret blikket blidt mod et punkt på jorden ca. en meter foran dig.

3. Ret nu din fulde opmærksomhed på dit åndedrag. Træk vejret helt naturligt ud og ind gennem næsen. Forsøg ikke at gennemtvinge noget, bare observer – ind og ud.

4. Bring nu din opmærksomhed til dine fodsåler. Forestil dig de er helt afslappet. Lad tankerne vandre videre op ad til anklerne og læggene. Tag dig tid til at besøge hver enkelt kropsdel; Ånd afslapning ind i hver muskel og derhen hvor du mærker spændinger.

5. Når du er ankommet til hovedet så ret igen din opmærksomhed helt og aldeles på dit åndedrag. Ind og ud ganske blidt. Forestil dig hvordan du ved hver indånding optager naturen i dig og du ved hver udånding slipper enhver an spænding der måtte være tilstede løs.

6. Mediter over dit åndedrag så længe du har lyst. Når du er så vidt, så tæl til fem for at vende tilbage til nuet. Har du haft øjnene lukket er det nu tid til stille og roligt igen at åbne dem.

Ambulant Kurklinik

Hvordan arbejder jeg ?

Billede 13Mit mål som fysioterapeut og Kurmediciner er at finde årsagen til dine smerter/problemer og målrettet og effektivt at behandle disse.

Jeg arbejder helhedsorienteret, med den viden jeg har fået gennem min uddannelse og videreuddannelse med vægt på manuelle terapi.DSC00700
Ved neuromuskulære problemer, som omhandler nerver og muskler, kan forsigtig manuel terapi hjælpe. Specialiseringen inden for den manuelle terapi, tager højde for personligheden af den patient der behandles. Dialogen mellem patienten og mig er derfor en vigtig del af forløbet. I løbet af den manuelle behandling anvender jeg mauelle teknikker og øvelser for at lindre bevægelsesapparatets smerter/problemer, og disse øvelser giver jeg patienten med som ”hjemme-opgave”.

Gennem 45 års praksis-erfaring er mine vigtigste behandlingformer manuel terapi og manuel lymfedrænage. Disse suppleres i nogle tilfælde med varmebehandling i form af varmluft eller Fango pakninger.Billede 11

For at gøre opholdet i min ambulante kurklinik så behagelig som muligt, videregiver jeg informationer om behandlingsforløbet til patienten.

Priserne i klinikken ligger mellem 300 og 500 kr. pr. behandling.

Billede 12Jeg gør opmærksom på, at har du bestilt tid til behandling, og du bliver forhindret, skal du senest dagen før aflyse din tid.
Aflyses tiden ikke, pålægges et gebyr.

I mine år har videnskaben, ud fra erfaringsmedicinen, udviklet helt nye behandlingsmetoder, som kigger på hele mennesket.

Med den blide manuelle terapi, som har været min foretrukne terapiform, i over 30 år i Klovtoft kurklinik, finder vi også en plads i det moderne fysiske behandlingssystem.

Klovtoft Kurklinik og Barfodspark, er for mig ikke kun et arbejdssted. Det er et sted hvor min krop, sjæl og ånd kan leve, arbejde og udvikle sig i harmoni, til glæde for mennesker, dyr og natur.

 Kontakt

Telefon: +45  74 66 96 96
Email: info@kurklinik-barfodspark.dk

Booking af Barfodspark