Barfodspark
Opdag - Oplev - Slap Af
Der er mange grunde til at besøge os i Klovtoft Barfodspark. En af dem er naturligvis at gå barfodet rundt i Parken.
Reiner Wieben
Historien 1989 til nu
I det sydlige Danmark, mellem Vesterhavet og Østersøen, ligger den gamle landsbyskole i Klovtoft, omgivet af et 3 ha stort blandet skovområde.
Kurklinik
Klinik for komplimentær medicin
Mit mål som fysioterapeut og Kurmediciner er at finde årsagen til dine smerter/problemer og målrettet og effektivt at behandle disse.

Ambulant Kurklinik

Hvordan arbejder jeg ?

Billede 13Mit mål som fysioterapeut og Kurmediciner er at finde årsagen til dine smerter/problemer og målrettet og effektivt at behandle disse.

Jeg arbejder helhedsorienteret, med den viden jeg har fået gennem min uddannelse og videreuddannelse med vægt på manuelle terapi.DSC00700
Ved neuromuskulære problemer, som omhandler nerver og muskler, kan forsigtig manuel terapi hjælpe. Specialiseringen inden for den manuelle terapi, tager højde for personligheden af den patient der behandles. Dialogen mellem patienten og mig er derfor en vigtig del af forløbet. I løbet af den manuelle behandling anvender jeg mauelle teknikker og øvelser for at lindre bevægelsesapparatets smerter/problemer, og disse øvelser giver jeg patienten med som ”hjemme-opgave”.

Gennem 45 års praksis-erfaring er mine vigtigste behandlingformer manuel terapi og manuel lymfedrænage. Disse suppleres i nogle tilfælde med varmebehandling i form af varmluft eller Fango pakninger.Billede 11

For at gøre opholdet i min ambulante kurklinik så behagelig som muligt, videregiver jeg informationer om behandlingsforløbet til patienten.

Priserne i klinikken ligger mellem 300 og 500 kr. pr. behandling.

Billede 12Jeg gør opmærksom på, at har du bestilt tid til behandling, og du bliver forhindret, skal du senest dagen før aflyse din tid.
Aflyses tiden ikke, pålægges et gebyr.

I mine år har videnskaben, ud fra erfaringsmedicinen, udviklet helt nye behandlingsmetoder, som kigger på hele mennesket.

Med den blide manuelle terapi, som har været min foretrukne terapiform, i over 30 år i Klovtoft kurklinik, finder vi også en plads i det moderne fysiske behandlingssystem.

Klovtoft Kurklinik og Barfodspark, er for mig ikke kun et arbejdssted. Det er et sted hvor min krop, sjæl og ånd kan leve, arbejde og udvikle sig i harmoni, til glæde for mennesker, dyr og natur.

 Kontakt

Telefon: +45  74 66 96 96
Email: info@kurklinik-barfodspark.dk

Booking af Barfodspark